Otvoritev trgovine Champion v SUPERNOVI na Rudniku v Ljubljani

V sklopu otvoritvenega tedna nove trgovine CHAMPION v novi SUPERNOVI na Rudniku smo v petek 08.04.2022 pripravili dvourno druženje pred trgovino z našimi zvezdami, ki so se vam predstavili vsak v svojem stilu.

Živahno popoldne so popestrili Ambasador Champion Slovenija - Andrej Pavličević, ki se je z veseljem fotografiral z vami, vam zaupal svoje skrivnosti, naučili pa smo ga tudi prve Break Dance akrobacije.

Čisto profesionalno sta nam svoj Break Dance nastop prikazala državni prvak v Break Dancu Tilen Grašič in Saša. Osuplijivi liki, vrtenja na eni roki, glavi in druge plesne slike so bile izjemno zanimive vsem nam zbranim. Na Champion druženju so se nam predstavile tudi najhitejše šampionke na štirih kolescih iz Kotalkarskega kluba ZVEZDA, ki so celotno dogajanje popestrile s svojo kotalkarsko plesno točko in živahnim kotalkanjem po celotnem nakupovalnem centru Supernova. Vse skupaj smo popestrili tudi z izbrano glasbeno podlago in zanimivimi aktualnimi informacijami Champion Slovenija.

Zahvaljujemo se vsem nastopajočim in vam, ki ste se nam pridružili v upanju, da se kmalu ponovno srečamo.

Vaš Champion Slovenija