Monthly Archives: Oktober 2021

  1. 72 ur norih avantur 2021

    Ta vikend od 21. do 23. oktobra 2021 bo v nakupovalnem centru CityPark Ljubljana in Europark Maribor potekal dogodek "72 ur norih avantur!"

    V Champion Slovenija pa smo to akcijo razširili na večino naših trgovin po Sloveniji!

    Vabimo vas v trgovine* Champion, kjer vam ta vikend nudimo 20% popust na označena oblačila nove kolekcije Jesen-zima 2021.

    Poleg znižanja nove kolekcije, pa si oglejše še ostala super znižanja najbolj udobnih športnih oblačil v naših trgovinah ali na spletu.

    * Akcija velja na oblačila nove kolekcije 2021, razen na dolge hlače, obutev in dodatke v vseh fizičnih trgovinah Champion, razen v trgovini Champion Kranjska Gora in franšizi Champion Novo Mesto.

    Preberite več
  2. TikTok Champ Andrej Pavličević v Champion Citypark

    V soboto, 23. oktobra, ob 17. uri vas vabimo v Champion Citypark v Ljubljani, kjer se boste lahko podružili z našim TikTok Champom Andrejem Pavličevićem.

    Za glasbene ritme bo poskrbel DJ, seveda pa boste ta dan lahko izkoristili tudi 20% popust ob nakupu nove kolekcije. Za več info pa si poglejte naš profil na TikToku.


    Saj res, imamo res ful hud TikTok profil. Poglej si ga na povezavi: @championslovenija

    Preberite več
  3. Vikend popustov | 14. do 16. oktober 2021

    Vabimo vas v trgovine Champion*, kjer vam ta vikend nudimo 20% popust na označena oblačila nove kolekcije Jesen-zima 2021.

    Poleg znižanja nove kolekcije, pa si oglejše še ostala super znižanja najbolj udobnih športnih oblačil v naših trgovinah ali na spletu.

    * Akcija velja na oblačila nove kolekcije 2021, razen na dolge hlače, obutev in dodatke v vseh fizičnih trgovinah Champion, razen v trgovini Champion Kranjska Gora, Champion Koper in franšizi Champion Novo Mesto.

    Preberite več
  4. Nova eko kolekcija - Champion Rochester Organic

    Champion predstavlja novo Rochester kolekcijo izdelano iz ekološkega bombaža. Ekološki bombaž je oznaka za organsko pridelan bombaž, ki ga pridelujejo v subtropskih državah iz genetsko nespremenjenih rastlin. Njegova proizvodnja spodbja in krepi naravno biološko raznolikost in biološke cikle. Ta vrsta bombaža ima nižji vpliv na okolje kot običajen bombaž. Pri pridelavi ekološkega bombaža se tudi ne uporablja umetnih gnojil in pesticidov. Nova oblačila iz kolekcije Rochester Organic so izdelane iz 100% ekološko pridelanega bombaža ali pa iz kombinacije eko bombaža in recikliranega poliestra.

    Oglejte si oblačila iz te nove kolekcije s klikom na povezavi spodaj:

    MOŠKA OBLAČILA |

    Preberite več