Blog

 1. Odprli trgovino Champion BTC na novi lokaciji v glavni etaži hale A

  Juhuu, uspelo nam je! V samo 4 dneh nam je uspelo preseliti našo trgovino Champion v BTC hali A na novo lokacijo v glavni etaži. S sodelavkami ,našimi dolgoletnimi izvajalci in seveda z izvajalsko ekipo BTC smo se potrudili , da smo v štirih dneh že pripravljeni. Danes ob 09.00 uri smo odprli vrata, prižgali lučke in glasbo. Ja, res nam je uspelo. Trgovina je topla in pregledna in tudi prve stranke so nam jo pohvalile. Glasba ravno pravšnja glasnost, vse je kot more biti. Sedaj pa ste na vrsti vi. Pridite, obiščite nas, za vas imamo pripravljeno kolekcijo spomladansko poletnih oblačil, ki nas vse s svojo barvitostjo in živahnostjo očara ter nam še tako temačen dan naredi svetlejšega.

  Preberite več
 2. NOVA KOLEKCIJA IN POPUST -30%

  Tukaj je nova kolekcija pomlad/poletje 2024! Veliko novih barvitih kosov, pastelne barve, vzorci in klasični Champion kroji. Z našimi kosi boste to pomlad in poletje v stilu, hkrati pa vam bo udobno, toplo in ne prevroče zaradi naših kakovostnih materialov. Puloverji s kapuco ali brez, jopice, hlače, prehodne jakne in dodatki na voljo že v trgovinah Champion in spletni trgovini. Zdaj tudi 30% ZNIŽANJE na kolekcijo jesen/zima 2023 za vsa oblačila in obutev! V trgovinah Champion je na voljo še dodaten 5% popust za Champion člane. Pohitite in si zagotovite svoje kose po ugodnih cenah še danes! 

  Preberite več
 3. Champion x Coca-Cola kolekcija - EKSKLUZIVNO

  Kolekcija Champion x Coca-Cola je na voljo ekskluzivno v 3 trgovinah Champion: SUPERNOVA RUDNIK, CITY CENTER CELJE IN PLANET KOPER.

  Od 18. 12. 2023 dalje pa smo za vas pripravili akcijo toplih puloverjev, teddy jopic, majic s kratkimi rokavi in hlač iz kolekcije Champion x Coca-cola, in sicer za kar -20% ter še dodatnih -5% za imetnike Champion kartic!

  Pohitite in si zagotovite omejeno izdajo naših Champion oblačil po izjemnih cenah ter bodite v stilu to sezono s trendovskimi kosi priljubljene pijače Coca-Cola. 

  Akcija velja do 31. 12. 2023 v trgovinah Supernova Rudnik, City-center Celje in Planet Koper. 

  Preberite več
 4. Nova trgovina v CityCenter-u Celje je odprta.

  Nova poslovalnica v CityCenter-u Celje je odprta
  Preberite več
 5. Odpiramo novo trgovino v CityCentru CELJE

  Z velikim navdušenjem vam sporočamo, da konec meseca Septembra odpiramo čisto novo Champion trgovino v CityCentru Celje, ki vas bo navdušila!

  Trgovina se bo nahajala nasproti trgovine BUZZ v pritličju trgovskega centra.

  Mi vas že nestrpno pričakujemo in se veselimo vašega obiska.

  Preberite več
 6. Odpiramo Outlet Store

  V začetku junija bomo ponovno odprli Outlet Store na že znani priljubljeni lokaciji na Leskoškovi cesti 12, poleg trgovine z motorji TC Moto shop. Prisluhnili smo vam, da ste radi zahajali v našo Outlet Store trgovino na omenjeni lokaciji, sploh ob sobotah, saj ni problema s parkiranjem in ste v miru opravili nakup. Počakali smo, da se je ponovno ponudila prostorska možnost. Lokacije trgovine bo tako v istem kompleksu, samo 50 m prej, za vogalom. Ob otvoritvi bomo poskrbeli, da bo trgovina dobro založena, ob nakupu pa boste seveda deležni sploh v otvoritvenih dneh, velikih popustov.

  Preberite več
 7. CLICK & COLLECT CHAMPION

  Osebni prevzemi vaših spletnih naročil Champion je možen v vseh trgovinah Champion po Sloveniji (ob naročilu preko spleta pri možnostih dostave si izberite vam najbližjo poslovalnico – seznam trgovin naveden spodaj) ter v naši trgovini TC Motoshop na Leskoškovi cesti 12 v Ljubljani.

   

  Osebni prevzemi so mogoči v okviru odpiralnega časa poslovalnic.

   

  Lokacije:

   

  • Champion Mega Outlet Store, BTC Ljubljana (Odpiralni čas: PON-SOB: 9h - 20h)
  • Champion Citypark, Ljubljana (Odpiralni čas: PON-PET: 9h - 21h; SOB: 8h - 21h)
  • Champion Maribor, Europark (Odpiralni čas: PON-PET: 9h - 21h; SOB: 8h - 21h)
  • Champion Celje, Planet Tuš (Odpiralni čas: PON-PET: 8h - 21h; SOB: 8h - 21h)
  • Champion Kranjska Gora (Odpiralni čas: PON-SOB: 9h - 20h)
  • Champion Murska Sobota, BTC City (Odpiralni čas: PON-SOB: 8h – 20h)
  • Champion Kamnik, Qlandia (Odpiralni čas: PON-
  Preberite več
 8. Ni še konec ugodnih nakupov❗

  Nakupuj in prihrani

  Preberite več
 9. Le najboljše iz kolekcije PIPING BLOCK

  Za šport in prosti čas smo za vas izbrali najboljše iz kolekcije Champion PIPING BLOCK.

  Preberite več
 10. SAMO DANES !!!

  Samo danes lahko izkoristite -25% popust za nakupe v spletni trgovini champion.si

  Preberite več